CH företagsutbildning har varit verksamma i många år och har utbildat ett stort antal företag. På den här sidan har vi samlat en del referenser från några av de företag som vi har arbetat med genom åren.

På Hemfrid i Göteborg hade vi utbildning i barn-HLR för alla våra barnvakter. Utbildningen var otroligt bra. Charlotte är mycket kunnig, pedagogisk, engagerad och inspirerande. Hon följde kursplanen förstås, men hade samtidigt anpassat utbildningen efter oss och våra behov. Hon knöt an till situationer som kan inträffa när man är barnvakt. Hon berättade om flera incidenter hon själv varit med om, både som sjuksköterska och som förälder.

Charlotte tog sig tid att lyssna och svara på frågor. Hon ställde även mycket frågor till oss och gjorde oss mycket delaktiga. Jag har själv deltagit i flera HLR-utbildningar genom andra företag/organisationer och detta var den bästa utbildning jag gått.

Charlotte har även vid ett senare tillfälle utbildat mig till instruktör i barn-HLR. Hon gav mig även där mycket kunskap, tips och självförtroende. Vi på Hemfrid i Göteborg kan verkligen rekommendera CH Företagsutbildning.

Maria Rosencrantz – Sälj och kundservice

Vi hade utbildning med CH företagsutbildning och det var en jättebra kväll på många sätt. Det var kunniga och engagerade instruktörer som lärde ut på ett fantastiskt sätt. En stor del av kvällen fick vi träna på olika scenarier som skulle kunna inträffa på en vårdcentral. Vi känner oss mer trygga som ett team allihop och var och en vet vem som gör vad när det väl händer något. Utbildningen kändes skräddarsydd just för oss. Stort tack!

Frida Perciwall-Mattsson – Verksamhetschef

Vi har varit på utbildning för att bli instruktörer i barn-HLR hos Charlotte Hulldin på CHFU företagsutbildning. Det var en innehållsrik och strukturerad utbildning av en kunnig handledare. Vi upplever att vi fick med oss det vi är i behov av som instruktörer. Utbildningen var väl anpassad efter våra förkunskaper. Vi fick bra information om utbildningens innehåll samt hur vi som instruktörer ska agera men även om hur vi kan få tag på material och hur vi ska agera om något går fel eller inte blir som det är tänkt under våra utbildningar. Tydlig och klar agenda för vår utbildningsdag och gott om tid för egna reflektioner och frågor. Vi kan rekommendera andra som vill bli instruktörer att anlita Charlotte för hjälp med detta.

Karin Melin och Sandra Josefsson – distriktssköterskor BVC Centrum Alingsås

En trevlig och lärorik kväll som gav oss inblick i olyckshantering, risker och hur man ska agera på bästa sätt. Utbildning gavs och utformades efter våra behov och det har gett oss en trygghet och kunskapsnivån har höjts.

Linn Koic – Lekbus landet

En mycket bra och grundlig utbildning som gjort att ALLA mina medarbetare känner sig mycket tryggare ifall ett hjärtstopp skulle inträffa hos oss.

Johan Olsson – Butikschef

Assistans för Dig har anlitat CH företagsutbildningar för att utbilda våra personliga assistenter inom HLR och Första Hjälpen.

Vi är mycket nöjda med innehållet i utbildningarna och upplägget på desamma, teori varvas med praktiska övningar. Utbildingen skräddarsys efter våra önskemål vilket passar Assistans för Dig väldigt bra då vi arbetar individuellt utefter kundens specifika behov.

Charlotte är en mycket karismatisk och pedagogisk utbildare och Assistans för Dig kan varmt rekommendera CH företagsutbildningar.

Dinah Fryksell Dhanjal – Kontorsansvarig

Vi har haft både grundutbildning samt repetitionsutbildningar inom HLR och första hjälpen med CH Företagsutbildning och tycker att vi fått en grundlig genomgång med mycket praktiska övningar. Vi känner oss säkra på vad vi kan göra om situationen uppstår.

Vi kan varmt rekommendera andra företag att satsa på att utbilda sin personal inom detta område tillsammans med CH Företagsutbildning.

Jessika Karlsson – Ekonomiansvarig